Lahmacun

Zutaten / Ingredints

 Teig / pastry:

  • 700 g Mehl/flour 
  • 500 ml lauwarmes Wasser / warm water
  • 40 ml olivenöl / olive oil
  • 14 g Salz / salt 
  • 21 g Hefe / yeast

Belag / Topping:

  • 500 g Rinderhackfleisch / minced beef
  • 4 grüne spitzpaprika /green bell pepper
  • 1 Bund Petersilie / bunch of parsley
  • 3 Zwiebeln / onions
  • 2 Knoblauchzehen / cloves of garlic
  • 2 El Tomatenmark / tbsp tomato paste
  • Salz / Salt
  • Pfeffer / Pepper
  • Olivenöl / Olive oil
  • 1/2 El Oregano / tbsp. oregano
  • 1/2 El Paprikapulver / tbsp paprika
  • 1/2 El Thymian / tbsp thyme

How to make it?

Alle Zutaten mischen für den Teig und den Belag mischen, den Teig ziehen lassen und ganz dünn ausrollen! Dann den Belag drauf und bei 200 grad ca. 10 Minuten im Ofen backen 🙂

Mix all ingredients for the dough and the topping, let the dough rise and roll out very thinly! Then put the topping on it and bake in the oven at 200 degrees for about 10 minutes 🙂